Yamalube

Yamalube onderhoudsproducten en smeermiddelen

Yamalube onderhoudsproducten en smeermiddelen

De enige olie die speciaal voor uw Yamaha ATV, motor of scooter is samengesteld

Ons belangrijkste doel bij het creëren van Yamalube is om ervoor te zorgen dat u de beste olie voor uw Yamaha krijgt. Uiteraard is geen enkele “standaard”olie perfect voor elke toepassing. Daarom is Yamalube met een zeer nauwkeurige formule exact afgestemd op de behoeften van uw Yamaha.

Waarom heeft Yamaha haar eigen olie ontwikkeld?

Toen de ingenieurs van Yamaha begonnen met het ontwikkelen van motoren. was het gebruikelijk om bestaande oliemerken te adviseren. Tot het op een zeker moment duidelijk werd dat deze conventionele olie niet altijd de mate van bescherming biedt, terwijl u daar natuurlijk wel voor betaalt. Helaas resulteerde dat soms in een beduidend kortere levensduur van onze producten. Dezelfde ingenieurs begonnen daarom met het ontwikkelen van smeermiddelen die aan de hoge normen van Yamaha zouden voldoen. Zij onderzochten de beste additieven en meest nauwkeurige formules om tot een smeermiddel te komen dat de meest betrouwbare bescherming geeft onder de zwaarste omstandigheden en ervoor zorgt dat de motor zijn hoge prestaties kan leveren en behouden. Yamalube was geboren!

Naast olie voor ATV’s, motoren en scooters is er ook een Yamalube assortiment voor de Marine producten. Klik hier om meer te weten te komen over de complete Yamalube familie of download de brochure.

Yamalube Careline onderhoudsproducten