Winkel

Buitenhuis Racing Shop

In Amersfoort is Buitenhuis Racing de nieuwste Yamaha MX-dealer. Drijvende kracht achter het jonge bedrijf is voormalig enduro-rijder Peter Buitenhuis, die samen met zijn vader, Dakar-veteraan Herman, al een mooie zaak met veel vaste klanten heeft opgebouwd. Als bedrijf zijn ze met een eigen jeugdteam zeer succesvol actief in de sport en daardoor heel veel aanwezig op de crossbanen in het hele land. Verder bouwt het bedrijf al jaren complete rallymotoren voor bijvoorbeeld de Dakar op en worden Off-roadmotoren van klanten meer dan wedstrijdklaar gemaakt. Doordat zowel vader als zoon Buitenhuis zelf een indrukwekkende Off-roadcarrière achter de rug hebben, weten ze hoe een off-roadmotor opgebouwd moet zijn en kunnen ze vanuit de praktijk ieders persoonlijke wensen maximaal vertalen naar doelgerichte oplossingen. Buitenhuis Racing is gevestigd aan de Nijverheidsweg-Noord 53 in Amersfoort.

Bron: Yamaha Nederland

  • Buitenhuis Racing is al jarenlang actief in de nationale en internationale noppensport van cross, enduro en rally.
  • Buitenhuis Racing kent de motor(cross)wereld als geen ander en kan zodoende zijn klanten vaak de beste prijzen bieden voor zowel onderdelen, kleding als motoren.
  • Buitenhuis Racing probeert zijn klanten altijd van een zo goed mogelijke set-up en een gedegen advies te voorzien.
  • Buitenhuis Racing is flexibel en probeert met de klant (en zijn crossbudget) mee te denken.
  • Buitenhuis Racing is bekend met alle merken cross- en enduromotoren. Gespecialiseerd in KTM en natuurlijk Yamaha.
  • Buitenhuis Racing is één van de weinige zaken in Nederland die in staat is om een succesvolle (marathon) rally motor compleet op te bouwen.