Buitenhuis Racing uit Amersfoort nu ook Arai ster Dealer

Een van de dingen waar je als motorsporter nooit op moet bezuinigen is veiligheid. Vraag een topcrosser naar zijn favoriete merk helm en velen zullen de vraag onmiddelijk beantwoorden met:”Arai!”

Arai stond bij Buitenhuis Racing al lange tijd op het lijstje van merken die zeer welkom in het assortiment zouden zijn, onze teamrijders Daimler Eijsink en Erik Eggens zweren ook bij dit merk. Die wens is nu uitgekomen doordat Arai Buitenhuis Racing heeft benoemd tot Arai ster dealer. Dat betekent dat Buitenhuis Racing alle helmen en helm-onderdelen van Arai kan leveren. Doordat het hoofdkantoor van Arai Europa bij ons om de hoek zit kunnen wij vaak snel leveren wat u nodig heeft. Dus ook voor de beste helmen bent u nu welkom aan de Nijverheidsweg-Noord 53 in Amersfoort.

Daimler pak kopstart op Zwarte Cross 2011 (Erik kort daarachter met de roze Arai)

No Comments

Geef een reactie