Sterk rijden Kevin beloond met een 3e plaats in Winterswijk

We hebben het al eerder gezegd: Kevin gaat met grote sprongen vooruit. Dat liet hij in Winterswijk weer goed zien.

Tijdtraining:

De baan was nog helemaal vlak en dan is er voor Kevin nog weinig eer te behalen. Die houdt meer van de zware banen. Maar zelfs nu liet hij zien hier goed mee over weg te kunnen en wist zo toch een hele mooie 5e plek in de wacht te slepen. Prima voor de start van de manches.

Eerste Manche:

Als een kogel! Zo schoot de KTM weg bij hek. Kevin hield het gas er goed op en wist zo in de tweede bocht de leiding te pakken. Al snel werd hij ingehaald maar Kevin liet niet los. Hierdoor kwam het tempo hoog te liggen en had zelfs Roan moeite om de aanval in te zetten op Kevin. Dit duurde ook best wel even. Toch kon Kevin de leider in het kampioenschap niet tegenhouden en werd hij terugverwezen naar de 3e plaats. Roan reed snel bij hem weg en er viel even een gat. Maar Kevin bleef goed doorgaan en kreeg zo weer zicht op de tweede man die ook door Roan was ingehaald. Met nog een ronde te gaan zat Kevin aan het achterwiel van de 2e man. Zou het nog lukken? Helaas bleek Kevin een klein foutje gemaakt te hebben waardoor hij 3e bleef.

Tweede Manche:

Weer een flitsende start! De KTM gaat er weer vandoor als een speer. Net geen kopstart maar Kevin zit er wel direct goed bij en weet bij het ingaan van de tweede ronde de leiding over te nemen. Vooralsnog zelfs onbedreigd rijdt Kevin aan de leiding. Dit duurde wel twee ronden voordat Roan weer aan zijn achterwiel verscheen. Weer had Roan moeite de snelle KTM van Kevin voorbij te komen. Toch lukte dat uiteindelijk. Kevin had toen moeite het tempo hoog te houden, waardoor de 3e man weer kon aansluiten. In de laatste ronde kon Kevin het niet voorkomen dat hij toch nog werd ingehaald. Hierdoor kwam alsnog als 3e over de streep.

Totaal van de dag: 3e! Weer een goed resultaat van Kevin.

In de stand voor het NK 65cc hoge wielen blijft Kevin op een 5e plaats staan.

Volgende week gaat het verder in Valkenswaard!

 

 

No Comments

Geef een reactie