Tom Engelen heeft het zwaar in de Hel van Well

Met een negende en een tweede plaats kon Tom toch nog een beker mee naar huis nemen, maar de Hel van Well maakte zijn naam weer eens waar.

Eerste Manche:

Doordat Tom als een van de laatsten mocht oprijden had hij niet in de gaten dat het aftellen voor het hek al begonnen was. Op het moment dat het hek viel had hij net zijn bril op, maar zijn reactie was hierdoor veel te laat. Als een van de laatsten ging hij door de bocht. In deze bocht was er gelijk een valpartij waar hij vervolgens ook in terecht kwam. Na weer op de motor te zijn gestapt was Tom er op gebrand om een inhaalrace te gaan rijden, maar vervolgens lag hij door de grote haast en het snelheidsverschil met de langzamere mannen die in de weg reden, weer in het zand. Opnieuw opgestapt, maar vervolgens toch weer eraf een paar bochten verder. Niet te geloven. De kopmannen kwamen er zelfs al weer aan. Tom reed vervolgens heel netjes nog terug naar een 9e plek, maar erg blij was hij er niet mee.

Tweede Manche:

Nu wel een betere start. Als 4e door de eerste bocht. Bobby had echter kopstart en was ook direct goed weg. Tom moest eerst nog twee andere rijders voorbij en moest hiervoor alles op alles zetten. Na twee ronden was dat gelukt maar Bobby had al een behoorlijk gat geslagen. Tom begon nu het gat meter voor meter dicht te rijden. Het was heel spannend maar Tom kwam net 2 seconden te kort op de finish. Hierdoor wel tweede.

Totaal van de dag: 4e

 

No Comments

Geef een reactie