Max Engelen geeft mooie show in de Hel van Well

Het verschil met zijn tegenstanders was heel groot bij deze MON klassieker. Max houdt van het zware zand en liet dit in de training al goed zien.

Eerste Manche:

Bij de start begon Max zijn motor te pruttelen, waardoor hij bijna niet weg kwam bij de start. Heel langzaam kwam hij op gang maar een halve ronde later moest Max helaas opgeven. Geen punt want Max rijdt toch niet voor het MON kampioenschap. Maar hij vond wel jammer dat hij nu tot de 2e manche moest wachten om lekker te keer te gaan op dit prachtige circuit.

Tweede Manche:

Haha! Als laatste mocht Max oprijden. Ondanks zijn slechte plek aan het hek pakt Max toch nog de 3e plaats na de eerste bocht. Direct zet hij de aanval in op de twee koplopers. Deze waren echter volledig kansloos tegen de ontketende Max die er wel heel erg veel zin in had. Nog in de eerste ronde neemt Max de leiding over om deze vervolgens niet meer af te staan. Max laat prima crossen zien en met nog maar 7 anderen in dezelfde ronde en met een voorsprong van een dikke minuut op nummer 2 (in een wedstrijdje van slechts 12 minuten en 1 ronde…) liet Max geen twijfel wie de koning is van de Hel van Well.

Totaal van de dag: Ondanks de nulscore toch nog 12e !

No Comments

Geef een reactie