Kevin Buitenhuis kwalificeert zich voor EK in Halle

Kevin kan morgen deelnemen aan de EK 65cc in Halle. Met een 27e plaats in de kwalificatie heeft hij zich verzekererd van een plek aan het starthek.

Vrije trainingen:
Met een 33e en een 27e plaats in de vrije trainingen kon Kevin nog even goed wennen aan de kleine wielen en aan de snelle baan in Halle. Het was best lastig om goed op snelheid te komen en te springen en de baan was erg snel en met veel springschansen. Kevin wou niet al te veel risico’s nemen en reed heel safe rond.

Kwalificatietraining:
Er werd hard gereden en het viel niet mee om goed op tempo te komen. Net als Kevin een snellere tijd had neergezet werd er weer door anderen een snellere tijd neergezet. Hierdoor kon Kevin niet verder komen dan een 27e plaats. Wel goed voor een plaats direct aan het starthek.

Morgen meer!

No Comments

Geef een reactie