Max mag deelnemen aan EK in Schwedt!

Max Engelen heeft van Youthstream (organisator) goedkeuring gekregen om deel te nemen aan een wedstrijd om het Europees Kampioenschap in het Duitse Schwedt.Het was nog even spannend, omdat uiteraard eerst deelnemers die aan het volledige EK toernooi deelnemen voorgaan. Gelukkig heeft de KNMV Max als Promoter”s Choice voorgedragen, waardoor het toch nog allemaal is gelukt.

Zaterdag zijn de vrije trainingen en de kwalificatie. Van de vele deelnemers gaan de beste 40 zondag deelnemen aan de wedstrijd. Zit Max niet bij de beste 40, dan kunnen we zaterdagavond weer naar huis.

Hopelijk mag hij zondag deelnemen!

We hebben geen echte verwachtingen voor deze wedstrijd, maar gaan vooral voor een leerzame ervaring. Als er een redelijk of goed resultaat is, dan is dit mooi meegenomen.

De Buitenhuis Yamaha’s worden nog even picobello geprepareerd, en¬†op vrijdag¬†reizen we af naar de Poolse grens.

Hou de site in de gaten voor updates!

No Comments

Geef een reactie