Eenvoudige overwinning voor Max Engelen tijdens MON in Zijtaart

Met een dubbele manche overwinning heeft Max overtuigend de dagwinst gepakt in Zijtaart.

Prachtig weer. De mooiste maisplak en een goede opkomst. Ingrediƫnten voor een mooi wedstrijdje.

1e Manche:
Max moest het doen met een heel slecht startplekje aan de verkeerde kant van het starthek. Toch wist hij vanaf deze onmogelijke positie nog bijna kopstart te pakken. Net niet en van de 37 deelnemers als 3e door de eerste bocht. In de tweede bocht pakt Max direct de koppositie en bouwt deze uit naar een hele comfortabele voorsprong. Zonder problemen pakt hij de manche overwinning.

2e Manche:
Nu een veel betere plek aan het hek en weer bijna kopstart. Net niet, maar ook nu pakte Max de leiding in de 2e bocht over. Ook nu reed hij snel weg bij zijn achtervolgers om zo een behoorlijke voorsprong op te bouwen. Als eerste kwam hij zo over de finish.

Totaal van de dag: 1e. Een mooie overwinning en mooie opwarmer voor morgen: KNMV Gemert.

No Comments

Geef een reactie