Kevin Buitenhuis naar een 5e plaats tijdens 4e Harskamp

Na de dubbele winst van gisteren in Westerbork waren de verwachtingen weer hooggespannen. De baan lag er perfect bij en Kevin had er veel zin in.

In de training had Kevin het tempo er goed in zitten. Het was wel erg druk met alle 65 en 85 rijders bij elkaar, maar gelukkig werd besloten om voor de wedstrijd deze twee klassen te splitsen. Dit was beter voor iedereen. (Alleen werd het hierdoor aan het einde van de dag iets later..).

1e Manche:
Hoewel Kevin goed was vertrokken achter het hek en de snelle Buitenhuis KTM spoot naar voren, maar Kevin was iets te voorzichtig waardoor hij toch door een aantal rijders voorbij werd gereden. De mannen voor hem namen direct een flinke voorsprong en Kevin moest de strijd aan voor de 3e plaats. Kevin kwam echter niet dichterbij en kon toch niet de aanval inzetten, waardoor er deze manche niet meer dan een 5e plaats in zat.

2e Manche:
De start was heel vergelijkbaar met de start van de eerste manche. Ook de race leek erg op elkaar. Kevin kon geen vuist maken en moest weer met de 5e plaats genoegen nemen.

Totaal van de dag: 5e.

No Comments

Geef een reactie