Een 2e plaats voor Tom Engelen in Westerbork

Tom had wel weer zin in een wedstrijdje! De temperatuur was in ieder geval een stuk beter dan de vorige keer, maar de baan was nog zwaarder.

Hier houdt Tom wel van!

1e Manche:
Wat een slechte start! Hier is duidelijk te zien dat Tom nog wat wedstrijdritme te kort komt. Hij liet zich daar een aantal 450cc mannen insluiten en kon zo als een van de laatsten aan de wedstrijd beginnen. Maar nog in de eerste ronde wist hij heel snel naar voren te rijden en zo had hij al snel de 6e plaats totaal in handen. Door een val van de rijder voor hem kon hij nog een plaats winst boeken, ook al probeerde deze op het laatst nog om Tom nog in te halen. Maar dit liet Tom niet gebeuren en kwam zo mooi als 5e totaal over de finish en als 2e van de MX2A.

2e Manche:
Nu mooi midden in beginnen en ook nu pakte hij weer een aantal plaatsen in de eerste ronde, maar werd in de tweede ronde weer ingehaald door Toby. Tom week echter niet van zijn achterwiel en kon hem na een paar ronden weer terugpakken. Vervolgens kon hij een mooie voorsprong opbouwen en kwam hij nog erg dicht bij de man op de 5e plaats maar kon hem net niet meer inhalen. Wel weer 2e bij de MX2A.

Een mooie opsteker voor Tom die dus 2e van de dag werd. Goed te zien is dat de snelheid weer terug begint te komen! Morgen Harskamp.

No Comments

Geef een reactie