Dubbele manche overwinning voor Kevin in Westerbork

Wat een enorme harde wind stond er over het circuit in Westerbork. Het had de dagen ervoor flink geregend waardoor de baan er lekker zwaar in lag.

1e Manche:
Kevin pakte dit keer geen kopstart! Heel bijzonder. Maar ook achter het starthek was het drassig waardoor hij moeilijk wegkwam. Maar nog voordat de helft van de eerste ronde voorbij was had Kevin orde op zaken gesteld en pakte de leiding stevig in handen. Het hele veld behalve de tweede man werd op een rondje gezet.

2e Manche:
Ja hoor. Zoals het hoort: Kevin pakt nu dikke kopstart. Helaas bevordert dit de spanning van de wedstrijd niet, want er is vandaag niemand opgewassen tegen de ontketende Kevin. Weer neemt hij een enorme voorsprong en pakt op een overtuigde manier de winst.

Kevin pakt de dagwinst in Westerbork. De 3e wedstrijd is op de 19e.

Morgen wacht Harskamp!

No Comments

Geef een reactie