Max Engelen gehuldigd op KNMV Kampioenengala

Nadat hij op zaterdag nog door MSV SALZ tijdens de nieuwjaarsreceptie was gehuldigd, mocht hij zondag naar het grote KNMV Kampioenengala.

Op dit KNMV Kampioenengala worden alle kampioenen van het afgelopen jaar gehuldigd in de aanwezigheid van vele honderden bezoekers. Op het podium kreeg Max nog een fraaie herinnering uitgereikt en prachtige bos bloemen. Het geeft toch een extra glans aan de Nationale Titel en ik weet zeker dat het iedere rijder zal stimuleren om ook in het nieuwe jaar weer extra zijn best te gaan doen. Het is een erg leuk evenement waarbij bijna alle nederlandse toppers van alle KNMV motorsport disciplines aanwezig zijn. We waren erg blij dat we dit nu van dichtbij mochten meemaken. ┬áHieronder een paar foto’s. Later zal hier ook een link komen naar het interview met Max.

Een kleine en grote Calimero

Snelste kleine mannen van 2010!

Max en Tom bespreken komend seizoen...

One Comment

 1. Hallo Max

  Max wat ben je toch een topper,ik en opa zijn apentrots op je.
  En wat zien jij en Tom er prachtig uit super hoor.
  Het zal wel supper zijn om dit mee te mogen maken,maar dat heb je ook verdiend hoor max.
  Nou heel veel groetjes van een supper trotse opa en oma xxxxxxxxxxxxx

  1

Geef een reactie