Buitenhuis Racing: Plannen voor 2011

Het is alweer enige tijd behoorlijk stil op de website van Buitenhuis Racing. Maar dat betekent niet wij deze winter stil zitten te wachten op het nieuwe cross-seizoen, absoluut niet. 2010 was een mooi jaar voor Buitenhuis Racing met een grote aanwas van nieuwe terugkerende (dus waarschijnlijk tevreden) klanten en bracht ook mooie afspraken met onze leveranciers. Wij kunnen nu vrijwel alle merken van onze voorkeur leveren als officieel dealer, en dat voor zeer aantrekkelijke prijzen. Duidelijk is wel dat Buitenhuis Racing uit zijn jasje aan het groeien is, een oplossing hiervoor is ook al gevonden. Op dit moment zijn wij met man en macht aan het werk (zowel off- als online), en we kunnen nu al zeggen dat dit heel, heel erg mooi gaat worden. Begin januari kunnen we hier waarschijnlijk meer over loslaten.

Ook het Buitenhuis Racing Team is in 2010 weer een stapje gegroeid. Kevin, Max, Tom, Vince en Bastiaan hebben Buitenhuis Racing op een positieve manier vertegenwoordigd op alle wedstrijden die op de clubs, bij de MON of KNMV zijn verreden. Heel trots zijn wij op de Nederlandse titel voor Max Engelen bij de KNMV 85cc kleine wielen! Vince en Bastiaan gaan ons team voor 2011 verlaten, maar wij zijn hen dankbaar voor de fijne samenwerking en wensen hen veel crossgeluk bij de nieuwe teams waar zij in 2011 ongetwijfeld weer veel mooie dingen zullen laten zien.
Op dit moment zijn de gesprekken voor de teamsponsoring in 2011 in volle gang. En het is zeer waarschijnlijk dat het Buitenhuis Racing Team in 2011 aangevuld wordt met 2 rijders die voor veel spektakel gaan zorgen! Namen zullen in de eerste maand van het nieuwe jaar volgen.

Je hoort dus al wel dat we erg druk zijn en veel zin hebben in seizoen 2011. Een jaar waarin Buitenhuis Racing nog meer dan nu een naam wordt om serieus rekening mee te houden. Dit alles was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder zoveel goede klanten en motorvrienden, waarvoor we jullie dan ook zeer dankbaar zijn! We zullen jullie in 2011 minstens net zo goed proberen te behandelen als we in voorgaande jaren hebben gedaan.

Rest ons niets anders dan onze klanten een super jaarwisseling en een gezond en blessure vrij 2011 vol actie toe te wensen. Tot in het nieuwe jaar!

Team Buitenhuis Racing

One Comment

  1. alvast voor alle jonge rijders dat ze nog n stap vooruit mogen maken max en kevin ga zo door tom zorg zelf voor n blessure vrij jaar de snelheid heb je al de nieuwe rijders dat ze wat moois mogen laten zien en voor de begeleiders vooral een gezelig seizoen veel succes ronald van altena

    1

Geef een reactie