Kevin Buitenhuis wordt Kampioen van Utrecht 2010

Met een grote voorsprong wist Kevin dit weekend alle vier de manches om het nieuwe Kampioenschap van Utrecht te winnen in de 65cc grote wielen klasse.

Het Kampioenschap van Utrecht bestaat uit 4 manches waarvan de eerste twee op het circuit van Utrecht wordt verreden en de laatste twee op het circuit van SALZ.

Tijdtraining zaterdag (Utrecht):
Kevin rijdt makkelijk rond en laat zien dat er vandaag niet met hem te spotten valt. Hij is duidelijk veel sneller dan de andere rijders en zet dan ook direct de snelste tijd neer.

1e Manche:
Net geen kopstart voor Kevin, maar als 2e door de eerste bocht. Kevin rijdt rustig even achter de kopman aan en pakt nog in de eerste ronde de koppositie over. Hierna rijdt hij elke ronde verder weg van de rest van het veld en pakt zo makkelijk de eerste manche overwinning.

2e Manche:
Nu wel kopstart voor Kevin. Vervolgens rijdt hij weer elke ronde veel harder dan de rest en pakt zo de winst in deze manche met een grote voorsprong.

Op naar SALZ voor de tweede helft van dit Kampioenschap.

Tijdtraining zondag (SALZ):
Veel sneller dan de andere rijders in de 65cc klasse. De baan is nog helemaal vlak en Kevin zet vol het gas van zijn supersnelle KTM open waardoor het verschil wel heel groot wordt.

1e Manche:
Kevin leidt van start tot finish! Op de eindstreep heeft hij een voorsprong van 35 seconden op de 2e man. Hierdoor is Kevin al kampioen omdat deze wedstrijd 1 schrapresultaat kent.

2e Manche:
Weer geen probleem voor Kevin. Goed onderweg en leidend van start tot finish.

Kevin wordt zo de eerste kampioen 65cc grote wielen van de provincie Utrecht!

No Comments

Geef een reactie