Mooie strijd voor Tom MON in Well

Mooie wedstrijden bij de MON. Tom kan mooi mee vooraan, maar heeft het niet makkelijk.

In verband met de GP in Lierop hierbij een kort verslag:

1e Manche:
Tom was goed weg bij de start en kon direct aan de bak in een gevecht voor de derde plaats. Op het rechte stuk miste hij nog wat vertrouwen op de gladde baan in Well en deed het daardoor iets rustiger dan de concurrentie die hem op dat stuk dan ook voorbij kwam. Hierdoor kwam hij op een vierde plaats over de finish.

2e Manche:
Slechte start. Er was nu veel werk aan de winkel. Hij reed goed naar voren waarbij sommigen erg lastig in te halen waren. Het tempo zat er wel goed in want hij ging zich zelfs bemoeien met de strijd om de tweede plaats. Helaas maakte hij in een inhaalactie voor deze plaats een klein foutje waardoor hij van het gas moest en hem zelfs nog een rijder voorbij kwam. Hierdoor niet tweede maar teleurgesteld moest Tom met een vijfde plaats genoegen nemen.

Totaal van de dag: 5. Helaas geen loon naar werken. Maar Tom heeft weer laten zien dat hij elke week goed vooruit gaat na de blessure.

Volgende week staat er eindelijk weer eens een KNMV wedstrijd op de agenda. Wij weten nog niet of Tom daarom aan de start zal staan bij de MON.

No Comments

Geef een reactie