Kevin Buitenhuis pakt de winst bij MON in Stevensbeek!

Met zijn supersnelle Buitenhuis KTM pakte Kevin de dagwinst!

Na alle regen van de afgelopen dagen lag de baan er nog prima bij. Goed werk van alle vrijwilligers van de organiserende vereniging MCWanroij.

Kevin liet in de training al zien er veel zin in te hebben. Hij had direct veel snelheid te pakken en reed toch relaxt rond.

1e Manche:
Kopstart voor Kevin! Hij had gelijk goed de vaart er in. Het lukte slechts een andere rijder om het hoge tempo van Kevin te volgen. Enkele ronden kon hij het tempo van Kevin volhouden en de druk er bij Kevin op houden. Maar deze rijder maakte door het hoge tempo toch een foutje en ging onderuit. De voorsprong op de de achtervolgers was inmiddels behoorlijk groot. Kevin kon hierdoor het tempo iets laten zakken zonder ook nog maar een beetje in gevaar te komen. Prachtige 1e plaats voor Kevin.

2e Manche:
De druk was groot voor Kevin. Het werd er niet makkelijker op doordat zijn start niet zo goed was. Hierdoor moest hij gelijk flink de strijd aangaan met de rijders voor hem. Al vrij snel kon hij zo de derde plaats opeisen. Het was belangrijk dat hij nu niet te veel risico zou nemen want als de stand zo zou blijven zou hij de dagwinst pakken. Kevin reed heel verstandig. Hij bleef alert op een fout van zijn concurrenten maar nam geen overbodig risico. Hierdoor kon hij mooi als 3e over de finish komen.

Totaal van de dag: 1e. We zien Kevin elke week verder vooruitgaan en in combinatie met het topmateriaal belooft dit nog veel voor de komende wedstrijden.

Volgende week staat er weer een MON wedstrijd op het programma.

3 Comments

 1. Hoi winner Kevin

  Gefeliciteerd met je mooie overwinning op Stevensbeek/Wanroij.
  Vorige week pakte je al zo een dikke kopstart in Groesbeek dat
  een manche winnen eraan zat te komen.En top dat je train maatje Eggie
  er toen bij was.Je team maatjes Tom en Max reden ook super (Tom met vliegende finisch)maar deze keer was jij degene die met de grootste beker naar huis ging.
  Veel plezier nog de laatste wedstrijden dit jaar .

  Hans en Trudy #70

  1
 2. Kevin,

  Heel goed gedaan, ik was er zelf niet bij maar je gaat met de week beter. Volhouden zo!

  Jonathan

  2
 3. Goed gedaan. Gefeliciteerd!!

  3

Geef een reactie