De ene tegenslag na de ander voor Bastiaan…

Zo ook vandaag op Salz zit het voor Bastiaan niet mee en eindigt hij in het ziekenhuis…

Na vorig weekend, zag Bastiaan het even niet meer zitten. En heeft hij deze week even wat andere dingen gedaan dan alleen sporten en crossen.
We hebben ook over 2 weken pas weer een KNMV jeugd wedstrijd, dus dat kwam goed uit. Vandaag dan maar weer een clubwedstrijdje op onze thuisbaan Salz.
Dit is anders afgelopen dan verwacht helaas…

De eerste manche; de start..
Bastiaan zn motor glijd onder zn kont vandaan en kan hem nog maar net houden, maar de 2e bocht niet en valt hij. Een goed teken dat er nog jongens achter hem zaten maar het klote dat deze jongens vol in Bastiaan zn rug zijn gereden!
Terwijl hij daar lag, kwamen er nog wat zand resten in zn mond waardoor hij ook geen lucht meer kreeg. De schrik was groot, hij had veel pijn en werd de manche afgevlagd! Door het EHBO team van Salz kwam er snel een ambulance die Bastiaan naar UMC Utrecht hebben gebracht. Daar zijn foto’s gemaakt en is er bleod afgenomen. Ook een goede verdoving was nodig. Uit de foto’s bleek dat er niks kapot is, maar dat er een zware kneusing is in zn rug. Dit valt gelukkig allemaal mee, en is het goed afgelopen.

Hij is gelukkig weer onderweg naar huis op het moment dat ik dit type!
Tja, ik zeg altijd maar; ik kan niet met maar zeker niet zonder hem!!!!

3 Comments

 1. Hee Bas

  Gelukkig weer opweg naar huis

  beterschap en relax met de kneuzingen en blauwe plekken

  we gaan je weer zien en kop op

  hans en Trudy

  #70 vet

  1
 2. Bastiaan beterschap!! Denk maar zo na regen komt zonneschijn. Je bent tenminste niet in de regen hoeven rijden Vandaag. Was vieze klapper daar ik een van de rijders was die er nog acgterzat maar jullie net kon uitwijken.
  Thomas

  2
 3. Hoi Bastiaan, gelukkig niets kapot in je rug/ borst. Je zult nog wel flinke last hebben van de kneuzing van je rug. Sterkte met het herstel en we hopen je snel weer te zien bij SALZ.
  En bastiaan, de volgende keer willen we je alleen zien bij de EHBO voor een gezellig babbeltje.

  groetjes van Anne-Marie Heijkamp (EHBO).

  3

Geef een reactie