Heeft iemand mijn rugzak gevonden tijdens KNMV in Makkinga?

Nadat we snel met Tom (tijdens 2e manche MX2) naar de EHBO moesten (sleutelbeen gebroken), heb ik mijn rugzak laten liggen. Toen ik hem daarna ging halen was deze weg. In de rugzak zaten allemaal kleine reserve onderdelen, gereedschap, een bril, tsja zeg maar alles wat je snel nodig zou kunnen hebben. Hier ben ik echt ziek van en ik hoop dan ook dat iemand hem uit voorzorg heeft meegenomen. Laat het me even weten als je hem hebt of aan iemand hebt afgegeven. Uiteraard zorg ik voor een leuke vergoeding.

Huub Engelen

One Comment

  1. Tsjonge, een ongeluk komt ook nooit alleen! Het meest sneu natuurlijk voor Tom, zo goed in de tussenstand staan en dan je sleutelbeen breken. Beterschap Tom! Maar ook balen van die rugzak, hoop dat de eerlijke vinder hem jullie weer terug bezorgt. Teamgroeten RiechersRacing

    1

Geef een reactie