Na een emotionele week rijd Bastiaan toch een goed resultaat.

Afgelopen week was een rare week, terwijl me ouders vrijdag nog afscheid hadden genomen van Donny reed Bastiaan dit weekend  weer  een jeugd wedstrijd in Halle. Met gemengde gevoelens gingen we hier dan ook naartoe en hadden we niet veel verwachtingen dit weekend..  

tijdtraining

In de 1e groep. Bastiaan vond al snel zn draai op de baan en zette eigenlijk zonder moeite een goede 6e tijd neer!

1e manche

Een slechte start.. Een zware taak om dit weer goed te maken!
De eerste 10 minuten gingen dan ook wat moeizaam, maar kwam hij toch nog in een goed ritme. Hij reed in een mooi groepje, en wist deze jongens dan ook voorbij te gaan. Hij begon rond de 25e plek, maar wist op een 14e plek te eindigen!

2e manche

Dit keer was de start beter en begon hij rond de 15e plek. Hij zat weer in een leuke groep en vond al  sneller zijn ritme. Dit zorgde voor een mooie inhaalrace! In het midden van de wedstrijd had hij de baan voor zich alleen, niemand voor en achter zich. De laatste paar ronde werd hij toch nog achtervolgd, maar wist Bastiaan de jongens voor te blijven!
Op een mooie 9e positie kwam hij over de finish!

In de totaal stand is Bastiaan weer 2 plekken opgeschoven, en staat hij nu 12e. Misschien toch nog kans om de top 10 binnen te rijden!?

No Comments

Geef een reactie