Winst Max en Tom in Veendam overschaduwd door tragisch ongeluk

Zowel Max als Tom wonnen hun KNMV wedstrijd op zaterdag in Veendam. Maar zondag konden we hier niet blij meer om zijn.Max won beide manches op zaterdag en werd 4e tijdens de 1e manche op zondag. Hierdoor pakte hij weer de leiding in het NK. Maar dit was voor Max op zondag geen reden tot vreugde want zijn beste maatje, Donny Zundorf, maakte vandaag een vreselijk ongeluk mee en Max leeft op dit moment enorm met hem mee en hoopt alleen maar dat Donny het gaat redden en er weer bovenop komt.

Tom won zijn tweede KNMV wedstrijd maar ook hij kon hier niet lang blij om zijn omdat hij Donny ook goed kent en heel goed bevriend is met Bobby (broer van Donny). Tom was dan ook blij dat de manches op zondag werden afgelast uit respect voor Donny en Bobby. Tom zou ook nooit hebben kunnen rijden na deze verschrikkelijke gebeurtenis.

No Comments

Geef een reactie