Kevin Buitenhuis 18e bij KNMV Veendam

De baan was erg lastig en Kevin had het niet naar zijn zin.Toen we aankwamen was het maar de vraag of het wel door zou gaan. Iedereen had verwacht dat de baan er mooi bij zou liggen maar het leek op een puinhoop. Hoe moest hier nou gereden worden…

Zaterdag:

Tijdtraining:

Tijdens de tijdtraining was de baan nog echt vies en Kevin vond het maar niks. Hij ging niet lekker rond en kon geen goede tijd zetten. Helaas moest hij tevreden zijn met een 21e tijd.

Eerste Manche:

Met de start zat Kevin er niet goed bij en moest genoegen nemen met een plekje achterin. Hij kon zich toch nog aardig naar voren werken met zijn sterke Buitenhuis KTM en kwam zo nog op een 17e plaats binnen.

Tweede Manche:

Het starten in Veendam is niet makkelijk voor Kevin en hierdoor moest hij weer vanuit de achterhoede beginnen. Door de kracht van zijn Buitenhuis KTM kon hij nog goed door de zware baan heen komen en reed hij nog naar een 18e plaats.

Totaal van de dag: 18.

Zondag:

De dag begon zo zonnig. De baan lag er heel anders bij. Door de zon en de harde wind was deze veranderd van een loodzware modderbaan naar een supersnelle harde baan. Wat een verschil.

Tijdtraining:

Kevin had er veel meer zin in en liet dit ook in het rijden zien. Natuurlijk reed iedereen sneller, maar hij zette nu een 15e tijd neer. Maar liefst 6 plaatsen beter!

1e Manche:

Nu ook een veel betere start! Kevin zat bijna bij de eerste 10. Hoewel hij het hoge tempo van de toppers niet bij kan houden weet hij lang zijn plaatsen vast te houden. Hij vecht goed en laat zien dat hij bereid is diep te gaan voor een goede klassering. Hierdoor weet hij op een 15e plaats binnen te komen.

2e Manche:

Deze werd afgelast vanwege een zeer vervelend ongeluk van Max zijn beste maatje.

No Comments

Geef een reactie