Mooie 2e plaats voor Kevin Buitenhuis bij MON Schaijk

Kevin was heel constant met in beide manches een fraaie 2e plaats.Kevin was nog nooit in Schaijk geweest maar het bleek best een leuke baan te zijn, met veel snelle stukken en lastige bochten. Kevin had er in ieder geval zin in.

Eerste Manche:

Kevin had een prima start maar net geen kopstart en moest met een aantal andere rijders flink de strijd aan. Kevin weet zich hier prima doorheen te slaan en komt al gauw als 2e door. Helaas was de kopman al te ver weg om nog te achterhalen en Kevin zorgde er dan ook voor dat er geen te grote risico’s werden genomen en stelde zo de 2e plaats veilig.

Tweede Manche:

Kevin pakt kopstart!!! Met zijn snelle Buitenhuis machine weet hij 5 ronden lang aan de leiding te blijven. Helaas moest hij daarna de eerste plaats afstaan. Daarna kwam hij goed mee en kon zo de 2e plaats pakken.

Totaal van de dag 2e.

In de stand van het kampioenschap voor de MON staat Kevin op de 2e plaats.

No Comments

Geef een reactie