Max Engelen levert mooie strijd bij MON Schaijk

Een prachtige 3e plaats bij de 85cc grote wielen in beide manches! Max was een dagje op stap met de familie Buitenhuis omdat Tom in Heerde KNMV moest rijden. Het was erg spannend omdat hij voor het eerst zonder zijn vader of moeder een wedstrijd zou rijden. Maar hij had er veel zin in.

Eerste Manche:

Max was goed weg en leverde een hele mooie strijd met de grote wielen mannen. Het tempo was hoog en hij had een mooi gevecht om de 3e plaats die hij uiteindelijk wist te bereiken.

Tweede Manche:

Nu bijna kopstart! Als 2e de bocht door. Helaas kon hij de 2e plaats niet vasthouden, maar hij wist wel goed druk te houden op de 2 rijders voor hem. De snelheid was nu nog hoger dan in de eerste manche en hij reed heel gecontroleerd naar de 3e plaats.

Totaal van de dag 3e. Met veel dank aan de familie Buitenhuis die hem coachte en zijn motor perfect prepareerde voor en tijdens de wedstrijd.

In de stand voor het kampioenschap van de MON 85cc hoge wielen is Max gestegen naar de 8e plaats.

No Comments

Geef een reactie