Ook winst voor Kevin op Oirschot

Vanuit Horst gingen we hup zo door naar Oirschot waar we een clubwedstrijd mee konden rijden…De training ging meteen al lekker en zat weer goed in mijn ritme .

De eerste manche zat ik als tweede in de bocht met voor me djodi van nelfen en achter me roan van de moosdijk dus ik moest wel even door bijten maar ja ik kwam erg goed naar voren en ging djodi voorbij en kreeg en aardige voorsprong maar roan van de moosddijk bleef in het begin arrdig volgen maar later had ik een goede voorsprong.

De tweede manche zat ik derde in de bocht maar dat duurde niet een half rondje of ik nam de leiding weer over en kon dat goed volhouden met achter me roan van de moosdijk maar ik lag nog aardig met een voorsprong dus dat was totaal eerste van de dag .

Het weekend werd af gesloten met twee mooie bekers.

No Comments

Geef een reactie