Top 10 voor Bastiaan in Leusden!!

Eindelijk is een wedstrijd dichtbij huis, dit zorgde dan ook voor veel supporters die bij Bastiaan kwamen kijken. En wat  hebben we genoten deze wedstrijd, het was billen knijpen!    

Training
Deze keer ook weer een goede opkomst van rijders, zo ook in de mx2!
Bastiaan zat in de 1e groep met trainen en was erg zenuwachtig. De eerste paar rondes ging het weer wat hakkerig maar al snel kwam hij in ze ritme en hield hij het gas lekker open!
Hij begon op plek 5 en schoof naar beneden maar zette uiteindelijk een mooie 7e tijd!  Een goed begin van deze dag…

1e manche
Hij mocht als 14e oprijden, dus een mooie plek aan het strarthek was lastig.
Een best goede reactie, maar werd al snel ingesloten. Gelukkig kon hij nog een kleine valpartij ontwijken en zo lekker met de rest mee!
Hij moest beginnen rond de 15e plek. Bassie kwam al snel in ze ritme en reed goed naar voren. Nog even had hij een kleine strijd met van Ee maar deze kon hij achter zich laten en werd Bastiaan op een mooie 9e plek afgevlagt!

Bastiaan Klee Buitenhuis Racing

2e manche
Een hele goede reactie, maar raakte de rijder naast hem en werd hierdoor iets afgeremd. Een grote valpartij was er weer, en helaas kon Bastiaan dit niet ontwijken, hij zag een gat om doorheen te gaan maar werd tegengehouden door een dik touw. Gelukkig was Vince snel in de buurt om het touw weg te halen en kon Bastiaan snel de inhaalrace beginnen! Want hij lag nu rond de 32e plek.
En dit werd een hele mooie inhaalrace, teammaatje Tom had de valpartij ook niet kunnen ontwijken en kwam Bastiaan al snel voorbij. Bastiaan had hier veel aan, want hij liet Tom niet meer los. Het was mooi om te zien hoe die twee volgas rond gingen. De 1 na de ander gingen ze voorbij, en Bastiaan gaf niet op!
Dit zorgde voor een mooie 10e plek!!
Bastiaan was helemaal op, maar berentrots!!!!

Ja, dit was een mooie dag. Totaal was Bastiaan 9e en is hij in totaal klassement ook weer omhoog geschoven, hij staat nu 15e.
Ook wil ik nog even de supporters bedanken die er waren, dit was erg leuk!

1e paasdag hebben we Westerbork op het programma, hopen dat dit net zo´n mooie dag wordt!

Bastiaan Klee Buitenhuis Racing

4 Comments

 1. geweldig!!!!!!

  1
 2. He Bassie ,super gereden man.Het wat super te zien hoe je hard door bleef rijden . echt klasse maatje je hebt er een fan bij !!! groeten van Fam Goezinnen.

  2
 3. Met grote bewondering en verbazing heb ik de tweede manch staan kijken, bij de start dikke pech waardoor je als nummer 32 doorkwam Maar toen !!!!!!!. Het volgende rondje als nummer 26 en niet veel later als nummer 18.Toen kwam je team maatje ( ???) Tom je voorbij ( ook hij was gevallen bij de start) Vanaf nu liet je zien dat je bij de beste rijders van jouw klasse behoort, het leek wel of je met een touwtje aan Tom vast zat want je liet hem niet meer los . Samen vlogen jullie over de baan de een na de andere werd ingehaald . Toen de vlag viel had je een geweldige tiende plaats ( 22 ingehaald) Samen met de negende plaats van de eerste manch was dit je beste wedstrijd tot nu toe. Ik zou zeggen hou vol en dan komt het dit seizoen dik voor elkaar .

  3
 4. Bastiaaaaaaaaaaan.
  Nog een fan erbij! =D
  Superrrr gedaan.

  4

Geef een reactie