Foto: KNMV ONK Mill (2)

Het was al weer een hele tijd geleden dat ik voor het laatst met het Buitenhuis Team mee kon om foto’s te maken (laatste keer was MON Jeugd op Horst). Dat ik ook nog eens 3 maandjes heb gezeten met een gebroken enkel en been hielp ook niet echt mee. Maar ik ben weer uit mijn winterslaap gekomen en probeer weer zoveel als ik kan met het Buitenhuis Team mee op pad te gaan. Vandaag met de hele club naar Mill, waar Vince zijn eerste ONK van dit seizoen kon gaan rijden…

En wat voor een ONK-opener was het, op de MX1-startlijst namen als Philippaerts, de Dijker, de Reuver en Strijbos. Allemaal toppers! Iedereen die maar iets van crossen snapt, begrijpt dat het niet aan komt waaien om mee te rijden in dit soort wedstrijden en jezelf te kwalificeren. Vince deed het toch maar even, daar neem ik echt mijn petje voor af! Het wedstrijdverslag van Vince lees je hier…

Ik moest echt weer even wennen aan het maken van foto’s en heb lang zitten pielen om de instellingen van het fototoestel naar mijn zin te krijgen (en ben dat ook nog niet helemaal). Ik kreeg ook nog eens – botsss – een steen recht op m’ne neus, maar voor de rest ging alles goed. De eerste helft van de foto’s (van alle verreden klassen) heb ik alvast online gezet, de andere helft hoop ik in de loop van deze week af te hebben:

UPDATE: De tweede helft van de foto’s staat er nu ook bij. Je kunt hier alles ook in het groot bekijken…

No Comments

Comments are closed.