Vince eerste ONK dit jaar in Mill

Veel ellende heeft Vince gedurende de jaren beleefd in Mill, verloren kampioenschap, gebroken been en veel motorpech. Vandaag was de eerste ONK (van in totaal 6) in Mill en Vince stond samen met een paar fabrieksteams aan het starthek. Kwalificeren was al lastig genoeg, er was bijna geen goede snelle ronde te rijden door de drukte met zoveel deelnemers. De Reuver, Strijbos, de Dijcker en Phillipaerts hadden er niet veel last van maar Vince sleepte er een 24e plaats uit, mooi aan het hek dus.

Vince Riechers KNMV ONK Mill / klik voor vergroting

De eerste manche was hij goed weg uit het hek maar moest het gas te vroeg dicht doen om niet in de hekken uit te komen. De baan was erg zwaar geworden maar de BuitenhuisYamaha en de Ohlins-vering lieten zich van hun goede kant zien. Vince kon geen goed ritme vinden en meer dan een 22e plaats zat er niet in.

Een super-reaktie in de tweede manche zorgde ervoor dat Vince dik bij de eerste 20 rijders zat bij eerste doorkomst. Helaas ging onze coureur even van de sokken en al startte de Yamaha makkelijk, een plekje of 10 werd er verloren met dit bodemonderzoek. Van de 27e plaats kwam hij weer langzaam naar voren en ook nu werd het een 22e plaats.

Dank aan de familie Buitenhuis en Goezinnen\Hartog voor alle hulp, Wim Kroon die meteen voor ons klaarstond, team-maatjes-papa Huub v Engelen die ook driftig mee borstelde en Ed en Pa (superfan) v Gulik Begeleiding en support.

Meer foto's komen eraan

Vince ONK Mill

6 Comments

 1. Vince!

  Super gereden vandaag. Was een genot om naar te kijken. Dit geeft aan dat je op de goede weg terug bent!

  Huub.

  1
 2. Davinski

  Keurig gereden en heerlijk om te kijken hoe je deze keer tussen de wereldtop
  het beste uit jezelf moest persen.

  Super hoe je die mannen efkens als eerste liet zien hoe je over zo een gaatje heenspringt.

  Als mon topper lekker doorgaan met het super team wat jullie hebben met de buitenhuis yamaha mannen.

  Supporters from the SALZ ……………….Hans en Trudy

  2
 3. je bent en blyf een kwalletje

  3
 4. Hoi Vince ,

  Wij hebben weer genoten wat ga jij en het team goed vooruit , zoals het nu gaat kunnen wij nog van hele mooie wedstrijden genieten .

  Ga zo door jullie !!!!!
  Opa en Cem

  4
 5. Super die 2x 22e plek, hoe constant kun je wezen!
  ook super na je val dat je nog zo terug reed weer naar de 22e plek,
  het was gewoon GENIETEN!

  Kijken of je het in Halle weer voor elkaar bokst!
  TOPPERRRR.

  je Baas.

  5

Geef een reactie