Max moet helaas opgeven in Harskamp

Doordat Max ziek is kon hij het vandaag niet volhouden in Harskamp. Jammer want hierdoor gaat het kampioenschap aan zijn neus voorbij.

Max wou het toch proberen, maar hij wist van te voren dat hij erg veel moeite zou hebben om tijdens de hoestbuien door, hard verder te rijden. De training ging nog wel. En in de eerste manche reed Max zelfs nog even op kop van de kleine wielen, maar toen kreeg hij toch een gigantische hoestaanval waardoor hij niet meer zag waar hij reed en onderuit ging. Max was inmiddels blauw aangelopen en we besloten dat het genoeg was. Hij heeft het geprobeerd maar helaas is het niet gelukt.

Volgende week begint de KNMV in Boekel, maar de kans dat Max hier goed kan presteren is heel klein. Zijn ziekte is slopend en kan nog lang duren voordat dit genezen is. Wel blijft hij het proberen en hopen op betere tijden.

No Comments

Geef een reactie