Eindelijk goed bericht voor Tom Engelen!

Tom krijgt groen licht om weer te gaan rijden! Hij moet nu even wachten tot zijn nieuwe braces binnen zijn, maar dan kan hij gaan beginnen aan de voorbereiding voor het nieuwe seizoen.

Ondanks dat zijn voorste kruisband is afgescheurd en nog niet hersteld kan worden, hebben de behandelend chirurg en fysiotherapeut gezamenlijk besloten dat zijn knie sterk genoeg is om weer te kunnen beginnen met crossen. Vijf maanden na zijn val in St. Isidorushoeve mag hij over een paar weken weer op de motor stappen. Uiteraard te laat voor een fatsoenlijke voorbereiding op het nieuwe seizoen, maar hij kan in ieder geval wel weer aan de start verschijnen bij de MX2 Jeugd. De eerste wedstrijd is op 28 februari in Boekel.

2 Comments

  1. zet hem op TOM!

    1
  2. Heel veel succes bij de MX 2 jeugd!!

    groetjes uit Apeldoorn

    2

Geef een reactie