Max Engelen wint 85cc klasse Harskamp!

Alle lof voor de vrijwilligers van MAC Harskamp! De baan lag er super bij…Max wist beide manches te winnen en ook nog eens zowel bij de lage wielen als ook de hoge wielen.

1e Manche van start tot finish aan kop

2e Manche met een hele spannende strijd met Jason Prins op zijn hoge wielen. Uiteindelijk was het Max die na een prachtige strijd twee rondes voor het einde de dagwinst in de gehele 85cc klasse opeiste, met een voorsprong van bijna een ronde op de nummer 2 in de 85cc lage wielen.

Hoewel Max zijn versnellingsbak op het eind dienst weigerde (door een val op zijn versnellingspook) kon hij toch mooi de wedstrijd uitrijden.

Op alle crosssites staat wel een verslag van Harskamp, zoals  www.keesdeomroeper.nl maar alle verslagen zijn gebaseerd op het verslag van 1 reporter die deze keer niet alles goed had gevolgd. Zo wordt er geschreven dat Max in de 2 Manche door mechanische problemen zijn snelheid moest laten zakken, maar Max reed juist in de laatste twee ronden het hele veld naar huis en vergrootte zijn voorsprong op de 2de man. Max is totaal niet in de problemen gekomen (voorsprong op de 2e man kleine wielen bedroeg bijna een complete ronde!).

Jammer is ook dat niet verteld wordt dat Max de beide manches won voor Jason Prins op zijn 85cc hoge wielen en dus totaal ook 1e was.

2 Comments

  1. goed gedaan man toppie

    1
  2. Max Je gaat lekker hou vol , maar rust ook een beetje want je kan volgend jaar voor de titel gaan bij de kleine wielen. Ik heb nog maar 30 min. op de 85cc gezeten en dus wordt het voor mij nu wel tijd om te gaan trainen maar het weer zit niet erg mee.
    Mijn motoren zijn wel klaar en ik ga ook de supermotard wedstrijden rijden.

    Groetjes Jaimie # 74

    2

Geef een reactie