Buitenhuis Racing uit Amersfoort is dealer van Gaerne Crosslaarzen

Sinds kort mag Buitenhuis Racing Gaerne laarzen toevoegen aan zijn toch al imposante assortiment van offroad/motocrossproducten. Om het Gaerne dealerschap te vieren heeft Buitenhuis voor de Gaerne SG12, SG10, G React en de G Force laarzen tot aan het nieuwe jaar een scherpe aanbieding gemaakt. De laarzen zijn natuurlijk uit voorraad leverbaar. Nieuwsgierig? Neem contact op met Peter Buitenhuis (06 13 07 41 07) en/of kom langs in onze shop in Amersfoort.

In de off-road sector is de Gaerne SG12 het absolute vlaggenschip van de range. Maar ook de SG10, de voorloper van de SG12, is een echte topper die in het hoogste segment thuishoort. In het middensegment biedt Gaerne verder de G React. De G Force is het instapmodel voor de crosser.

Gaerne is al tientallen jaren succesvol in de noppensport doordat zij continu innoveren en alleen de beste materialen gebruikt worden bij het vervaardigen van hun laarzen.

Een greep uit de technieken die in de SG laarzen zijn verwerkt:

Floating System
Dit supersterke harnas beschermt en omringt het enkelgewricht terwijl door het scharnierpunt het enkelgewricht zijn “natuurlijke” beweging kan blijven uitvoeren.

 

 

 

 

 

 

 

Anatomic Fit
De voet en enkel wordt binnen in de laars omringd door een onverwoestbaar foam (met een geheugen-functie) dat de ideale pasvorm aanneemt. Dit garandeert dat de laarzen altijd zacht zullen zitten en harde klappen door de zacht zool zullen worden gedempt.

 

 

 

 

 

 

 

Supercross Zool
Zolen hebben op de cross of enduromotor altijd flink te lijden van de puntige stepjes op de motor. Doordat Gaerne van 2 verschillende componenten gebruik maakt voor de voetzool kunnen zij op het punt waar de steps van de motor komen gebruik maken van een harder materiaal.

 

 

 

 

 

 

Toe Bumper
Door gebruik te maken van harde kunststoffen en metaal op de neus van de laars kan een goed bescherming van de tenen worden gewaarborgd terwijl dit ook nog eens de levensduur van de laars ten goede komt.

6 Comments

 1. Hallo,

  Ik ben in het bezit van Gearne SG-10 Limited Edition crosslaarzen. Nou vroeg ik mij af of ik bij jullie hiervoor nieuwe zolen, en die neuskapjes voor op de laars kan bestellen?
  Wat zijn hiervan de eventuele kosten?

  Vriendelijke groeten,

  Joris Sluijs

  1
 2. MOOIE LAARZEN

  2
 3. tr

  3
 4. Hallo,
  Ik zou graag jullie verkoopprijs weten van volgende laarzen, mt43.
  -Gaerne 2162-013 G-FORCE BROWN
  -Gaerne 2156-001 GX1 BLACK ENDURO SOLE
  -Gaerne 2517-013 BALANCE OILED BROWN

  Het liefst waterdicht maar ook toch met een goede bescherming en zooldikte.
  Het is nl. voor recreatieve Enduro ritten waarbij rivieren overgestoken worden, maar ook rotsen en hoge omgeving temperaturen zijn.

  Ik zie graag uw advies en prijzen tegemoet!

  Is verzenden mogelijk?

  mvrgr,
  Ad

  4
 5. Wat kosten die??? Welke maten heb je ???

  5
 6. ik heb laarzen van gearne SG12 maar ben na ze een drietal te gebruiken de plaatjes met schroefjes op de enkel aan de buitenkant kwijt , kan ik die appart kopen en kan je die opsturen . de plaatjes dienen om het enkelscharnier vast te houden en zitten vlak boven de “G” onderkant aan de buitenkant

  6

Geef een reactie