Vince Riechers komt in 2010 uit voor Buitenhuis Racing

Vince Riechers is geen onbekende voor Buitenhuis Racing. Al vanaf het begin van zijn crosscarrière werd hij door Peter en Herman Buitenhuis ondersteund. Vince is uitgekomen in vrijwel elke jeugdcrossklasse van Nederland. Bijna alle crossmerken zijn door hem stevig aan de tand gevoeld, van de kleinste tweetakt Suzuki tot de zwaarste Husaberg. Daarbij is er zelfs nog een seizoen een uitstapje gemaakt naar SuperMoto-rijden.

De in Amersfoort geboren Riechers is pas 19 jaar en zijn persoonlijk hoogtepunt tot nu toe is de MX1 klasse van de KNMV Nationalen in 2008 op zijn naam schrijven, uiteraard rijdend op Yamaha 😉 . Toen nog in het Modiform-team waar hij mede door de zware maar goede fysieke training van Ed van Gulik een heleboel heeft geleerd.
 
2009 kan voor Vince de boeken in als een jaar vol van blessures, pech en tegenslagen. Een jaar om snel te vergeten dat veel vergt van een rijder waar natuurlijk hoge verwachtingen zijn van vrienden, fans, sponsoren en natuurlijk zichzelf. Vince is tot het uiterste gegaan en mag trots zijn op zijn resultaten gezien alle ongeluk waardoor hij is getroffen!
 
Voor het komende seizoen komt Riechers uit voor het Buitenhuis Racing Team. Een seizoen dat veel plezier in het rijden moet terugbrengen, de resultaten zullen dan automatisch volgen. Vince heeft al een kijkje genomen bij de revolutionaire nieuwe YZ450F 2010 en staat werkelijk te popelen om na het herstel van zijn sleutelbeenblessure deze machine te gaan testen.

Archiefmateriaal: Vince op Yamaha in de winter van 2007

Archiefmateriaal: Vince op Yamaha in de winter van 2007

2 Comments

  1. beste vince super goed nieuws word een heel goed jaar.
    wij van hvh team wensen jou met buitenhuis veel succes!

    1
  2. Super Vince! Welkom in het Buitenhuis Racing Team. We gaan een topjaar tegemoet. Met plezier komt succes vanzelf!

    2

Geef een reactie