Goed weekend voor Kevin op Dongen

Zaterdag clubwedstrijd in Dongen gereden en zondag de MON

De wedstrijd was op een maisvlakte oftewel een worteltjesveld, maar de training ging erg goed. De eerste manche zat ik er goed bij met de start en werd ik eerste! De tweede manche ging ook goed en toen ben ik derde geworden.
Totaal was ik eerste van de dag. Zondag was daar ook de laatste MON-wedstrijd dus snel naar huis en klaar maken voor de volgende dag.

Zondag al vroeg op pad met het hele gezin. Gelukkig wist ik al precies hoe de baan liep.

De training ging ook weer lekker en zat lekker in mijn vel dus op naar de eerste manche. En ja daar komt het, ik had gewoon kopstart! Ik ging lekker rond en ben toen derde geworden. De tweede manche ook weer met kopstart weg en heb toen tot het laatste rondje op kop gelegen maar helaas was er iemand die mij in de bocht even eraf reed en dus kwam ik ten val en nam hij de leiding over maar ben ik toch nog tweede geworden dus totaal van de dag twee. En daar ben ik erg blij mee!

One Comment

  1. Wow, Kevin helemaal super natuurlijk! Het lijkt wel of je de laatste tijd enorm vooruit gaat! Ga zo door (y)

    1

Geef een reactie