Kevin rijdt mooie wedstrijd MON Horst

Zaterdag een mooie dag in Horst. De training ging best goed ging redelijk rond en vond het een mooie baan om te rijden…

Kevin Buitenhuis MON Horst 2009 / foto: martijnroskam.com

Kevin Buitenhuis MON Horst 2009 / foto: martijnroskam.com

De eerste manche ging de start niet zo best ik lag op een tiende plek maar na de eerste paar bochten kwam ik al weer terug naar voren. Zo gingen de laatste paar rondes steeds beter en kwam ik uiteindelijk op een vijfde plek langs en die plek wist ik ook vast te houden.

De tweede manche de start weer niet zo best, was een beetje aan het slingeren maar het ging goed, ik bleef er op zitten maar het koste wel wat tijd dus zat ik weer een beetje in de midden met de start. Ik moest er hard tegen aan om weer wat naar voren te komen en was aan het strijden met Jorn Zoetekouw, die voor me zat. Ik lag op een zesde plek, maar ja, ik kwam er maar niet voorbij dus de tweede manche ben ik zesde geworden totaal van deze dag ben ik toch nog vijfde geworden, dus kreeg ik een mooie beker van de MON!

Kevin Buitenhuis MON Horst 2009 / foto:martijnroskam.com

Kevin Buitenhuis MON Horst 2009 / foto:martijnroskam.com

One Comment

 1. Hee Kevin

  Super goed gereden en wat ga je goed op die hele zware zandbanen van de mon.
  Volgens mij heb je ook heel veel plezier in het rijden als ik je zie en op de foto kijk dus lekker zo doorgaan.
  En wij weten dat je er ook heel hard voor getraind hebt dus suc6 en we zien je van de winter weer bij ome Ed van Gulik.

  groeten Hans en Trudy

  1

Geef een reactie