Max Engelen Clubkampioen 85cc kl. wielen MSV-SALZ 2009

Met twee afgetekende manche overwinningen wist Max overtuigend “op de hei” te winnen.

Max moest zich nog even haasten om op tijd te zijn voor de wedstrijd. ’s Ochtends werd er namelijk nog flink met de KNMV districtsselectie getraind voor de wedstrijd in Makkinga morgen. Maar gelukkig was hij nog op tijd om nog een rondje de baan te verkennen, die er overigens prachtig bij lag.

1e Manche:

Ondanks dat hij als laatste moest oprijden had hij toch nog een prachtige plek aan het hek. Max leek kopstart te pakken maar Rowin kwam van binnen en hield hem helemaal aan naar de buitenbocht. Max ging gelukkig in de remmen en achter Rowin kon Max aan de wedstrijd beginnen. Max keek goed en wachtte af tot Rowin na een ronde een klein foutje maakte. Max nam een veilige afstand en won overtuigend.

2e Manche:

Weer als laatste oprijden en toch nog een mooi plekje naast Rowin. Maar weer geen kopstart en weer werd begonnen achter Rowin. Nou wellicht dat er nu een mooie strijd zou ontstaan. Maar Max kon al snel de leiding weer overnemen en een grote voorsprong opbouwen. Netjes, maar erg hard, rijd Max naar de overwinning, waarbij iedereen behalve Rowin op minstens een ronde werd gezet.

Met nog 1 clubwedstrijd te gaan is Max weer clubkampioen bij MSV-SALZ.

No Comments

Geef een reactie