Max Engelen wint MON Gemert

Max wist ook op het prachtige Gemert de overwinning binnen te halen!In de eerste manche had Max een redelijk goede start en wist al heel snel naar voren te rijden. Dani de Vries had de kop inmiddels in handen maar Max wist hem al snel in te halen met zijn perfect geprepareerde Buitenhuis Yamaha. Echter hij kon niet lang van zijn eerste plaats genieten want hij maakte een foutje waardoor zijn motor afsloeg. Dani kon hem weer inhalen en Max kon het juiste ritme daarna niet meer vinden en moest toezien hoe Dani wegliep en met de overwinning aan de haal ging. Max moest tevreden zijn met een tweede plaats.

In de tweede manche was de start beter en pakte hij al snel de kop. Max zette goed het gas op zijn Buitenhuis Yamaha 85 en sloeg direct een groot gat naar zijn achtervolgers. Daarna slaagde hij erin deze afstand constant te houden en hij leek onbedreigd met grote voorsprong op de winst af te gaan. Echter in de laatste ronde moest hij in een bocht voor een achterblijver van zijn lijn af en kwam hij nog ten val. Gelukkig werd hij door een toeschouwer snel overeind geholpen en kon hij alsnog met een kleine voorsprong de overwinning pakken en daardoor ook de dagoverwinning.

Twee dagen MON wedstrijden met twee dagoverwinningen.

No Comments

Geef een reactie