Max Engelen wint “Hel van Well”

Met een dubbele manche zege wist Max de zware MON wedstrijd in Well te winnen.

In de eerste manche wist Max na een goede start al snel de kop te pakken en daarna een mooie voorsprong op te bouwen. Max maakte echter even een foutje waardoor hij weer terugviel naar de tweede plaats. Max zette vervolgens de achtervolging in en reed heel snel weer naar de kopman toe. Deze maakte op zijn beurt een foutje en Max kon de koppositie weer overnemen om deze niet meer af te staan.

Max op snelheid met zijn Buitenhuis Yamaha

Max op snelheid met zijn Buitenhuis Yamaha

In de tweede manche pakte Max in de tweede bocht na superstart de kop al weer over. Hij werd echter snel gevolgd door de tweede man die Max probeerde in te halen. Echter hierbij maakte hij een foutje en kon Max een grotere voorsprong opbouwen. Max liet het tempo echter net iets te veel zakken en gaf de tweede man de kans om in de laatste ronde weer aan te sluiten. Het was super spannend maar Max kon toch nog net de overwinning veilig stellen.

Een fantastische dag met als afsluiting een hele fraai beker voor de 1e plaats.

One Comment

  1. top gedaan max

    1

Geef een reactie