Helaas weer een B-finale voor Bastiaan in Winterswijk.

Het was alweer een tijdje geleden dat er iets op de site stond van Bastiaan. Ik was heerlijk op vakantie enja, die oudjes snappen er gewoon niks van.. Gister morgen was ik weer in het land en scheurde dan ook vanuit Schiphol door naar Winterswijk om daar toch nog even me kleine broertje te zien rijden!

training

We waren ondertussen ook al op de hoogte gesteld van zn tijdtraining en was het helaas weer een B-finale.
Hij had een 16e tijd en er gingen er 13 door naar de A-finale.

1e manche

Slechte start, rond de 10e plek.
Maar die lange liet het er niet bij zitten en knaldde goed rond. Zo paktte hij er steeds één terug. Ondertussen was de baan al lekker blubberig en zwaar want het regende al vanaf s’morgens. Maar dat is voor Bastiaan vaak geen probleem, want met zijn conditie is niks mis… Bastiaan wist nog op een mooie 3e plek te finishen.

2e manche

Goed weg, 2e door de eerste bocht.
Jammer genoeg niet voor lang, want hij had een fout gemaakt en kwam daardoor ten val. Gelukkig niet veel aan de hand, maar wel dat hij laatste lag. Het gat was aardig groot geworden met de rest en dus moest Bassie er nog even tegenaan. Dat luktte hem ook aardig ondanks die zware modder baan. Hij eindigde op een 7e plaats. Bastiaan werd er niet vrolijker van en was dan ook helemaal kapot!
Maar gelukkig was zijn zus er weer bij en kon ik hem nog een beetje op-peppen.

Nu is dan ook eindelijk de vakantie begonnen. Maar natuurlijk niet zonder cross: We vertrekken dan ook woensdag naar Zweden om daar deel te nemen aan de Honest International Youth. Daarna gaan we nog 3 weken naar Spanje, en komt team maatje Tom ook nog een weekje.
Wij wensen iedereen dan ook een hele leuke vakantie en hopelijk allemaal weer tot in St. Isodorushoeve!!!

No Comments

Geef een reactie