Bastiaan 3e op de zomeravondcross in Ermelo.

Voor het eerst dit seizoen deed Bastiaan weer is mee aan een avond-crossje. Gezellig met pa, Vince en ik natuurlijk! Ook kwam Oom Albert nog even supporten.

Bastiaan reedt mee in de MX2-A groep. Helaas was de opkomst niet veel, maar toch zo’n 20 rijders stonden aan de start, met ook nog wat MX1 rijders.

1e manche

Helaas een hele slechte start, de eerst bocht kwam hij als ena laatste door. Maar in de eerste ronde begon hij al een inhaalrace. Zo lag hij al gauw rond de 12e plek. Er waren ook wat rijders van de KNMV Jeugd, zoals Fiechter, die voor Bastiaan zat de eerste 10 minuten. Bastiaan reedt er hard naar toe en wist hem in de laaste rondes voorbij te gaan. Nu lag hij op een 10e plek, en reedt al gelijk dicht naar de 9e man toe. Die viel in de laatste ronde voor Bastiaan en lag hij op een 9e plek. Maar niet te vergeten dat er nog 4 rijders van de MX1 tussen zaten. Dus van zijn klasse was hij op een mooie 5e plek geeindigt!

2e manche

Weer slecht weg, maar de eerste ronde ging hij er weer hard tegenaan. En kwam zo door rond de 6e plek. Deze plek wist hij goed vast te houden en had hij een gat voor hem en achter hem. Zo kon hij lekker relaxt de manche uitrijden. Hij werd deze manche 6e, en van zijn klasse 3e.

Toch weer een leuke training, dat is goed voor Bassie. Het was al kwart over 10 toen we de bus gingen inladen, dus snel gedaan en de bus ingestapt. Maar we moesten even wachten met wegrijden, want de prijsuitreiking was bezig en konden we er niet door. Even het raampje open gezet om het ook te horen. En ineens werd er omgeroepen: en op een 3e plaats, nummer 52 Bastiaan Klee! WAATT?? een beker? Dat hadden we niet gedacht, Bastiaan stond al in zn onderbroek terwijl ik de bus uit stormde en het podium opdook om zijn beker te ontvangen! Nou, onze avond kon niet meer stuk en Bastiaan was zeker ook erg blij! (hij baalde natuurlijk wel dat hij zelf niet het podium op kon, dat had hij wel stoer gevonden om naast Kevin van den Hoorn te staan, hihi)

 

 

 

2 Comments

  1. Lekkaah Topperr!!!

    1
  2. super volgende keer op me husaberg

    2

Geef een reactie