Kevin totaal 13e in Axel

Vrijdag avond op weg met het hele gezin naar Axel. Daar aangekomen met het hele team gezellig alles neergezet en de jongens naar bed.

De tijdtraining
Ja, ja, jullie geloven het niet maar ik had zowaar een 18e tijd neergezet, daar was ik dus heel blij mee en de rest natuurlijk ook.

De eerste manche
Het is weer echt waar ik bleef in het hek staan en vertrok als laatste dus ik moest vechten om naar voren te komen de eerste paar rondjes gingen niet zo lekkker maar al aardig snel kwam ik in een goed ritme terecht en eindigde ik op een 16e plaats.

De tweede manche
Hopen dat de start wat beter gaat. En ja, dat ging ook zo. Ik zat er lekker bij en reed al gauw lekker mijn rondjes en was net zoals in de eerste manche lekker aan het stoeien met Lars Griekspoor maar uiteindelijk wist ik hem voorbij te gaan en werd ik 13e.

Trots stond mijn zus me op te wachten om mijn motor aan te pakken en wat had ik een goed gevoel bij deze wedstrijd erg trots vertrokken we op weg naar vlissingen maar helaas na een natte nacht werd deze wedstrijd afgelast.

No Comments

Geef een reactie