Max Engelen pakt volle winst Clubwedstrijd SALZ

Max had wel zin in een wedstrijd na een paar weken weer uit de running te zijn geweest. Wat is er dan leuker om een clubwedstrijdje op Salz mee te rijden? Nou niks dus. Daarom was Max vandaag met zijn moeder naar de hei gegaan om lekker te knallen. 

Het werd een leuke gecombineerde wedstrijd met de 85cc grote wielen. Hoewel Max op het hart was gedrukt rustig aan te doen tijdens de tijdtraining wist hij toch de snelste tijd bij de kleine wielen neer te zetten en de 4e tijd totaal. Helaas bleek de computer niet helemaal goed te werken, waardoor de tijdtraining ongeldig werd verklaard. Dat werd ouderwets lootjes trekken. Geen punt. Max (of beter gezegd zijn moeder…) trok bijna het slechtste nummer.

1e Manche:

Max mocht als een van de laatsten oprijden om een hekje te zoeken. Geen al te beste plaats. Maar Max wist toch bijna kopstart te pakken! Zou hij plotseling op zijn 85 hebben leren starten??? Dat zou gaaf zijn. Max knokte lekker met de grote wielen mannen en reed goed weg bij zijn eigen concurrenten.  Makkelijk en netjes rijdend werd Max 1e bij de kleine wielen en 4e totaal.

 

2e Manche:

Weer telde het nummertje van het lootje voor de eerste manche en Max moest dus weer genoegen nemen met een slechte plaats aan het hek. Start was nu helaas niet zo goed. Max zette direct de achtervolging in en reed zo toch nog fraai naar de eerste plaats kleine wielen en naar de 3e plaats totaal. 

Einduitslag: 1e Kleine Wielen en 3e 85cc totaal. 

Van de 6 gereden manches heeft Max ze alle 6 gewonnen en staat dus 1e in de tussenstand voor het clubkampioenschap. 

2 Comments

 1. Hoi Max.

  Je hebt ons weer een mooie wedstrijd laten zien afgelopen zaterdag. Je hebt weer heel wat “grote jongens” het nakijken gegeven.
  Even iets rechtzetten. Het kwam niet door de tijdwaarneming maar door een omvallende boom dat we de training moesten staken. Tja een boom vlak voor je wielen krijgen is niet al te best.

  Groetjes,

  Carin

  1
 2. super gedaan man

  2

Geef een reactie