Max Engelen hervat weer motortraining

Nadat we ons de afgelopen weken toch erg ongerust hadden gemaakt over Max, hoorden we in het AMC in Amsterdam dat er geen problemen met de knie van Max waren die verhinderen dat Max weer mag rijden. Natuurlijk is zijn knie nog steeds onherstelbaar beschadigd na de complexe fractuur vorig jaar, maar hij mag er wel alles mee (proberen) te doen. Wel zal hij voorzichtig en vooral met mate moeten trainen en wedstrijden rijden.

Vandaag heeft hij voorzichtig weer wat rondjes gereden en het ging zeker niet verkeerd. Max kreeg gaandeweg weer wat vertrouwen en begon te springen en zelfs wat te “scrubben”.

We zijn erg blij dat hij weer mag/kan rijden en alle doemscenario’s mogen even de kast in.  Voorzichtig durven we weer te hopen dat Max weer aan de start zal staan op de eerst volgende KNMV wedstrijd in Lierop op Koninginnedag.

Max Engelen GoonKing

One Comment

  1. gelukkig dat het met zijn knie mee valt we blijven jullie volgen

    1

Geef een reactie