Kevin KNMV Valkenswaard

Zaterdag eind van de dag zijn we vertrokken met het hele gezin naar Valkenswaard.

Daar aangekomen ben ik met Rowin geerling de baan gaan lopen en al gauw zagen we dat de baan er mooi bij lag en het was nog steeds mooi weer,dus op tijd naar bed want morgen moeten we rijden.

Zondagochtend eerst de baan rond geweest met Marcel Hartman en gelijk daar achteraan moest ik al trainen. Jaja, zoals gewoonlijk tijdtrainen dat kan ik echt niet zo goed en ik had een 34e tijd.

De eerste manche een slechte start en lag vrij achteraan maar het rijden ging op zich erg goed en ben de eerste manche dan ook 34e geworden.

De tweede manche zat ik er beter bij bij de start en lag ik zo rond de twintigste plek en dat kon ik ook heel goed vol houden. Maar ja, een ongeluk zit in een klein hoekje en die pech had ik natuurlijk weer in het één na laatste rondje was er iemand gevallen achter een paar bultjes en de vlagster gaf niet goed aan waar die gene lag. Dus ik reed op de motor van die jongen en daar lag ik. Maar er kwam er nog 1 aan en die reed mij aan op mijn boven arm en daarna kwam er nog 1 aan en ja het was een ravage… Toch nog weer op de motor maar ja wat haal je nog in, in 1 zo’n een rondje? Ik ben naar een 32e plek gereden en totaal van deze dag 31 geworden.

Na een mooie dag op weg naar huis waar ik steeds meer last kreeg van mijn bovenarm en totdat mijn ouders nog een keer naar mijn arm keken en het steeds blauwer werd en er kwam een heel ei op  kwam. Mijn ouders besloten dat ik toch maar even met mijn vader naar de eerste hulp moest. Daar even een foto laten maken en de uitslag is zwaargekneust met een bloed uitstorting dus even de hele arm in het verband en nu afwachten hoe snel het over gaat.

Groetjes, Kev

No Comments

Geef een reactie