Max Engelen stopt na training in Valkenswaard

Max had er veel zin op dit prachtige circuit. Tijdens de training wist hij al snel de 4e tijd neer te zetten, maar toen begon zijn knie die hij vorig jaar had gebroken veel pijn te doen. Hij ging langzaam rijden en sprong niet meer. Toen hij aan het einde van training van de baan kwam rolden de tranen over zijn wangen van de pijn. Het ging niet. Samen hebben we besloten geen risico’s te nemen en vandaag niet aan de wedstrijd deel te nemen. Jammer want het was duidelijk dat Max hier goede zaken had kunnen doen.

We gaan deze week proberen de knie weer te laten onderzoeken en we zullen op basis van de uitkomsten beslissen hoe we verder gaan.  We houden u op de hoogte.

One Comment

  1. hoi max

    jammer dat het niet ging maar een wijs besluit om niet te rijden hoe moeilijk het ook is doe voorzichtig er komen nog veeeel meer wedstijden als je er nu goed aan je knie denkt

    gr wilfred

    1

Geef een reactie