Tom Engelen naar 3e plaats tijdens Veluwecup in Nunspeet

Het was allemaal erggg nat, maar we hadden het er toch op gewaagd om naar Nunspeet te gaan. De baan lag er toen we kwamen nog redelijk bij. Ongelofelijk na alle regen van de afgelopen dagen. Maar we waren goed en wel aangekomen toen het flink begon te regenen. Zou het nu nog steeds doorgaan?

Eerst maar eens even trainen. Dit ging eigenlijk super. Tom reed erg makkelijk rond over de zware baan en maakte er een feestje van.

De eerste manche:
Tom reed na de start direct naar de 2e plaats achter Justs en hij kon het tempo er goed in houden. Toch kreeg hij wat druk te verwerken waardoor hij een foutje maakte en even buiten de baan terecht kwam. Hij verloor hierdoor twee plaatsen en kwam hierdoor op een 4e plaats over de finish.

De tweede manche:
Na een prima start en zeker een fraaie eerste bocht kwam Tom al snel als 2e door. Er ontstond een fraaie strijd met de eerste man, maar moest hem op het laatst toch laten gaan. Mooi en foutloos gereden. 2e Plaats.

Totaal 3e van de dag.

Volgende week staat de KNMV in Valkenswaard op het programma.

No Comments

Geef een reactie