Kevin rijdt eerste KNMV-wedstrijd 65-hoog op SALZ

Zaterdag de KNMV op mijn thuisbaan. De tijdtraining ging goed. Ik zat lekker in mijn ritme maar was toch nog wel behoorlijk zenuwachtig…

De eerste manche helaas niet zo’n hele goede start maar ik reed toch redelijk naar voren, naar een twingigste plek. Helaas in het één na laatste rondje viel ik in een bocht en voordat ik mijn motor weer had opgeraapt en gestart waren er alweer een heleboel voorbij en natuurlijk had ik toen weinig tijd om weer wat rijders in te halen. Toch ben ik nog naar de achtentwintigste plek gereden.

De tweede manche zat ik er beter bij de start bij maar in het eerste rondje waren er een aantal gevallen bij een schans. Hierdoor kwam ik ook ten val maar gelukkig was dit nog het eerste rondje en kon ik nog een hoop goedmaken . Ik ben toen nog naar een twingste plek gereden en ben toen totaal vierentwingste geworden.

One Comment

  1. heey kef
    je had echt je best gedaan
    dus je hebt het verdient(net als bastiaan, max en tom)
    gr twan

    1

Geef een reactie