Max Engelen wint weer clubwedstrijd op SALZ

Na gisteren was alle spanning weg en kon Max vandaag lekker vrij-uit rijden op SALZ. Het was evengoed best wel aardig druk en gelukkig was Rowin Geerling er ook om voor tegenstand te zorgen.

 

Tijdtraining:

Max gaat weer gigantisch te keer. Alles lijkt weer vergeten en Max pakt de draad weer op waar we vorig jaar juli waren gestopt. Hij springt met groot gemak de afstap en weigert ook in de bochten zijn gas dicht te draaien. Je ziet dat hij steeds meer aan de nieuwe motor begint te wennen en er meer mee begint te spelen. Oh ja, vervolgens rijdt Max even 3 seconden sneller dan de snelste man gisteren…

Eerste Manche:

Start was redelijk en komt al snel weer achter Rowin te zitten. Deze weigert een ronde lang om zich al te makkelijk gewonnen te geven en geeft Max goed weerstand. Max probeert een paar keer maar dan uiteindelijk lukt het toch. Max neemt snel afstand. Het was best gevaarlijk op de baan door het grote snelheidsverschil waardoor het goed opletten bleef. Overal lagen gevallen rijders. Max maakte geen fout en kwam als ruim als eerste over de finish.

Tweede Manche:

Start was slechter maar na 3 bochten had Max de leiding al in handen. Hij reed twee ronden om afstand te nemen en reed daarna zeer bekeken naar de overwinning.

We zijn blij dat Max weer “de oude” begint te worden. Met 4 uit 4 staat Max aan de leiding in het clubkampioenschap voor MSV-SALZ.

No Comments

Geef een reactie