Yamaha’s PW50’s en PW80’s

Wij hebben nog een aantal fonkelnieuwe Yamaha’s in de zaak die staan te popelen om een nieuw baasje te krijgen.

Yamaha PW50
De allerkleinste cross Yamaha’s voor kinderen die beginnen met het crossen. Ze zijn volautomatisch waardoor er nog geen aandacht gegeven hoeft te worden aan het schakelen. Door de cardanaandrijving heb je ook geen ketting meer. Dit zorgt voor een hoop veiligheid en een stuk minder onderhoud. Ook is de gashendel zo af te stellen dat de aspirant coureurs niet boven hun eigen kunnen gaan rijden.

Yamaha PW80
De PW80 is de grote broer van de PW50. Verschillen zijn de langere veerweg, grotere wielen en de grotere cilinderinhoud. Het meeste belangrijke verschil is misschien wel de semi-automatische drie-versnellingsbak waardoor er op een makkelijke manier kennis kan worden gemaakt met het rijden op een crosser met versnellingen.

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van deze minicrossers kom dan een keer kijken met de kleine. De koffie en limonade staan uiteraard klaar en we kunnen ook nog eens een leuke aanbieding doen…

Peter Buitenhuis (06 13 07 41 07)

One Comment

  1. ja hallo heeft u ook onderdelen voor een yamaha pw50

    1

Geef een reactie