Tom Engelen rijdt goede wedstrijd op Harskamp

Bericht van www.keesdeomroeper.nl en www.hansstolk.com :

“Patrick Vos greep zijn 2e achtereenvolgende zege bij de MX2 Junioren. Michael Kippersluis moest genoegen nemen met de 2e plaats. In de eerste manche leidde Vos van start tot finish, in de 2e manche mocht Kippersluis even aan de leiding rijden, maar al snel nam Vos weer het heft in handen en reed naar de zege. Tom Engelen uitstekend 3e in de 1e manche moest na een val in de 1e ronde van de 2e manche zich achteruit het veld een weg naar voren banen. Uiteindelijk bracht het hem naar de 5e plaats. Engelen zag een geweldige race niet beloond met de gang naar het podium. Met  een 4e en een 3e plaats deed Stefan Bayens het net even beter en dus mocht hij als 3e naar het podium.”

No Comments

Geef een reactie